random imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom imagerandom image

Dags för golfspel sommaren 2020

Nu är det fullt spel på banan efter arrendefrågor, Coronasituation och en otroligt kall start på våren! När vi går ut på banan hjälps vi åt att följa alla riktlinjer som kommer från Sollefteå Golfklubb samt myndigheter. Greenerna är som vanligt i toppskick!

Tävling

Äntligen kan vi öppna för tävlingsspel och det från 1/7. Det innebär en del riktlinjer och regler som vi alla måste tänka på. Vidare startar planeringen inför golfveckan som hålls v.29. Slut upp och tävla när det är ett välkommet bidrag till ekonomin och ett bra sätt att spela med andra personer än man normalt gör. Forsex är en tävling som inkluderas i övriga tävlingar och ger ett bra tillskott till klubben, anmäl gärna dig och en kompis.

Restaurang

Vi hälsar i år Restaurang Valvet (Långsele) välkommen att driva vår golfrestaurang. Det skall bli spännande att se hur det fungerar i år, men det hänger en del på oss medlemmar att vi äter en lunch emellanåt! Hittills har jag bara bra att säga om samarbetet.

Medlem

Vi har ett bra tryck på nybörjarutbildningarna i år. Vi har 5 kurser fullbokade med kölista. Anders kollar på möjlighet att få in ytterligare tillfällen.

Uppstartsträff har hållits för att fördela fadderverksamheten på fler av oss medlemmar. Vi behöver alla hjälpas åt för att slussa in fler medlemmar till golfen och ju fler som hjälper till gör att det inte blir så stor belastning på ett fåtal. Har du möjlighet och kan ställa upp på det hör av dig till kansliet eller Stefan Hasselborg.

Anläggning

Den nya ruffklipparen är försenad men verkar vara på gång nu. Jerker, Bosse o Sebastian sliter som vanligt på med små resurser. Viktigt för att klara ekonomi i balans.

För besök i kansliet, tänk på att göra det endast om det är nödvändigt och efter överenskommelse med Siv, Niklas S, Anders eller tävlingsledning/kanslipersonal.

Kom ihåg att lägga tillbaka uppslagen torv och att laga nedslagsmärken på green. Det är en viktig parameter för att upprätthålla ryktet med bla bra greener.

Vi har olyckligt vis haft ett tillbud. Det var en person som promenerade på allmänna vägen till höger om hål 3 (2020-06-15 kl 17:15). Vi behöver alla ta ansvar att följa reglerna om att inte slå när det är något fordon eller någon person som befinner sig på vägen. Den person som slog får gärna höra av sig till mig så att vi kan reda i ärendet.

Junior

Träningarna för de äldre juniorerna drar inom kort igång med Anders.

Dam

Damerna är på väg till Hussborg på en trevlig golfweekend i slutet av Juni!

Ideella

Med ideella krafter har det gjorts en del förbättrande åtgärder på vår anläggning. Kanslibyggnaden har målats, Oasen har restaurerats. Bunkergänget har lite mer att stå i nu när vi inte har krattor i bunkrarna! Tack alla ideella för det jobb ni gör!

Slutord

Jag hoppas nu att det blir en lång, varm o solig sommar så att vi kan spela mycket golf. Nu längtar jag efter lite tävlingsnerv.

Trevlig midsommar / Lars Hallin / Ordförande Sollefteå Golfklubb / 2020-06-18

lin / Ordförande Sollefteå Golfklubb / 2020-05-06

Senaste nytt

Juniorträning!

”Juniorträning! 
Nu börjar golfträningarna för juniorer mellan 7 – 12 år. From 27 Juni och enligt schema på hemsidan börjar nu golfträning! Träningarna är på Lördagar kl 13:00 med Morgan Kjörsvik som tränare. För deltagande krävs inget medlemskap men meddela gärna deltagande till Morgan eller kansliet!
 

Juniorer 13-21

Läs mer...

Öppentider restaurang

Restaurangen har öppet alla dagar 11 - 18

Information Tävling

Sollefteå Golfklubb väljer att följa både direktiv och rekommendationer varför alla av klubben planerade tävlingar maj och juni ställs in. Vi beklagar naturligtvis detta men vill heller inte riskera att vi bidrar till att sprida smittan. Vi kommer att följa utvecklingen löpande för att ta nytt beslut allteftersom nya direktiv eller rekommendationer beslutas.

Vi hoppas att ni alla har respekt för klubbens beslut och de riktlinjer som SGF och myndigheter utfärdar. Alla är hjärtligt välkomna att boka och spela golf men har man symptom ska man stanna hemma så att eventuell smitta inte sprids.

Ordföranden

Dags för golfspel sommaren 2020

Nu är det fullt spel på banan efter arrendefrågor, Coronasituation och en otroligt kall start på våren! När vi går ut på banan hjälps vi åt att följa alla riktlinjer som kommer från Sollefteå Golfklubb samt myndigheter. Greenerna är som vanligt i toppskick!

Läs mer...

Sollefteå GK på Facebook

Kontakta oss

PhoneKansli/tidsbokning: +46(0)620-214 75

      Öppentider kansliet: Mån, ons, fre, lör, sön 8.00-16.00

                                       Tis, tors 8.00- 18.00

                                     

PhoneRestaurang: 11-18

      Tel: 070-459 37 01

phoneCourse manager Jerker Dewall : +46(0)70-6867823

PhonePro - Anders Molin: +46(0)72-744 20 86
email kansli@sollefteagk.se
 
      Bankgiro: 115-1398
      Swish: 123 652 51 25


© 2020 Sollefteå Golfklubb
Sidan skapad av Andreas Hedström